Köszöntő

“Ugyanazon tenger hullámai vagyunk, ugyanazon fa levelei, ugyanazon kert virágai. A legsötétebb óra elmúlik! A hajnal eltűnik!”

Kínai mondás

A siker titka a jó kommunikáció

Kedves Látogató!

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetét olyan áruházi munkavállalók alapították, akik úgy gondolták, hogy a munkaügyi kapcsolatok területén változtatásokra van szükség.

A szakszervezet legfontosabb feladatának tekinti, hogy határozottan, következetesen képviselje az értékteremtő munkavállaló érdekét.

A munkáltatóknál uralkodó ERŐFÖLÉNY és helyzeti előny megköveteli a szakszervezettől, hogy foglalkozzon a létbizonytalanságban élőkkel, a megtévesztettekkel, a félelemben tartottakkal, a kihasználtakkal, illetve azokkal, akik egyedül nem tudják megfelelő módon képviselni saját érdekeiket, vagy akik ilyen módon szeretnének biztonságot teremteni maguk számára.

Az érdekvédelmet azért tartjuk fontosnak, mert az értékteremtő munkavállaló, annak ellenére, hogy a hozzáadott értékkel, tisztességesen elvégzett munkával profitot termel, munkája során komoly nehézségekkel kell, hogy szembenézzen.

Életminősége alacsony.

Ezért felhívjuk minden munkavállaló figyelmét a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének létezésére, programjaira, munkájára, eredményeire, és a tagságban rejlő előnyökre.

KDFSZ „társ” a bajban, nem vagy egyedül!

 

„Abban segítünk, hogy meg tudd valósítani az életben a kitartó munkáddal a céljaidat és az álmaidat.”

Bubenkó Csaba
KDFSZ – Elnök 

Biztonság

A 21. század elvárásainak megfelelő szakértői csapat biztonságot ad!

Megbízhatóság

A nyilvánosság előtt is ismert eredmények alátámasztják megbízhatóságunkat.

Győzelem

A szakmai tudásba, a megbízható csapatmunkába vetett hited biztonságot ad a győzelemhez.
Ügyfél-elégedettség
97%
Elfogadott ügyek
92%
Sikerarány
98%