Tegnapi nap értékelése (2017.09.08. péntek)

Kedves kapcsolattartók, sztrájkban részt vevő munkatársak, támogatóink, sztrájtörők, ellenzők és vásárlók!

A tegnapi napon a Tescos csapat
TÖRTÉNELMET ÍRT!

KÖSZÖNJÜK !

Megüzentük! IGEN! nem egy érzéketlen, beletörődöm húscafat vagyunk, hanem egy érző, összefogásra képes, legyőzhetetlen Dolgozó, kétkezű munkások akikkel nem lehet bűntetlenűl packázni.

MI “A” igen nagybetűvel A dolgozók vagyunk, ki ha kell nem fél, szembeszáll a zsarnokság, a nagyfokú kihasználás az éhbérért dolgoztatató rabszolgahajcsár ellen! A nagy multi ellen!, mert egy munkáltatónak a munkásban látnia kell az embert kinek sorsával tudnia kell azonosulni és nem csak egy profittermelő eszközt, melyet fel- és kihasznál céljai eléréséhez!

MEGCSINÁLTUK és ma is menni fog!

Vásárlók! Kérjük erősítsetek minket mai napon harcunkban! Látnotok kell Összefogásunk töretlen és a mai napon újabb áruházak jelenetkeztek a sztrájkban való részvételhez. A tegnapi napon dolgozók százai küzdöttek meg magukért, szeretteikért! Kérünk benneteket csatlakozzatok hozzánk! Segítsétek harcunk! Hogyan? A mai napon válasszatok más üzletet, vásároljatok, de nem a Tesco áruházaiban! Posztjaitokat várjuk és nyilvánossá tesszük ahogyan a konkurenciát választottátok!

EGYSÉGBEN AZ ERŐ!

Tisztelettel és nagyrabecsüléssel:

KDFSZ sztrájkbizottság