Miért legyek tag?

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetét (KDFSZ) egyszerű munkavállalók hozták létre. Pártoktól és vállalatoktól független. A KDFSZ vezetői a kereskedelmi területen végzett munkájuk során szerzett tapasztalatok alapján döntöttek úgy, hogy kereskedelmi területen szakszervezetet hoznak létre. A szervezet elnöke és egyik alelnöke jelenleg is az ország legnagyobb kereskedelmi vállalatának alkalmazottja.

Egy szakszervezeti vezető akkor tud valamiért kiállni, ha sokan vannak mögötte és támogatják. Ha ez nincs meg, akkor sokkal nehezebb az érdekérvényesítés lehetősége.

Dolgozók mai, kiszolgáltatott helyzetében csak a szakszervezet tud érdemben fellépni ezért fontos a szakszervezet.

A KDFSZ alakulásától kezdve folyamatos eredményeket ért el. Ennek tanúbizonysága az elmúlt évek során nyilvánosságra került sajtómegjelenések sokasága.

Miért érdemes KDFSZ tagnak lenni?

A KDFSZ professzionális szakmai háttérrel rendelkezik. Jogászai ismertek a munkajog, kártérítési jog területén, valamint a foglalkoztatási, foglalkoztatás egészségügyi és közgazdasági területen is az ország legjobb szakembereivel dolgozunk együtt. Ezt a kereskedelmi ágazatban senki nem mondhatja el magáról.

Munkájuk eredményességéről a tagok tudnak mesélni, de nyomon követhető az elért eredmények sorozata a sajtóban is.

Nem az vagy amit mondasz, ha nem az vagy amit meg teszel.

Az évek során több tucat pere, hatósági vizsgálatok megindítása bizonyította a tagok számára, hogy érdemes olyan szervezet( KDFSZ) tagja lenni ahol ki állnak a tagok mellett.

Mit tesz a KDFSZ ?

– Szervezett módon képviseli a munkavállalók érdekeit

– Jelzi a munkavállalók igényeit, elvárásait a munkaadó felé

– Professzionális szakembereket biztosít a tagok számára bírósági és egyéb nem peres eljárás során

– Tárgyal a munkaadóval a munkavállalókat érintő fontos kérdésekről

– Bértárgyalásokat folytat

– Kollektív Szerződést köt

– Közösségi életet szervez

– Képzéseket szervez

  • Profi jogi háttér elismert szakemberekkel,
  • Jogsegély szolgálat,
  • Szakszervezeti tagok valós képviselete,
  • Munkástanácsok Országos Szövetségének támogatása,
  • Tagjainkat tájékoztatjuk weboldalunkon, hírlevélen minden aktuális kérdésről, média megjelenésről. Fontosnak tartjuk, hogy tudják, hogy milyen munkát végez a szakszervezet, az érdekükben.

A KDFSZ folyamatosan tárgyal a munkáltatókkal a dolgozók problémáival kapcsolatban, ezeket  a legfelsőbb vezetés elé viszi. Ezen a területen már komoly eredményeket értünk el. A felmerülő problémák kapcsán a szakszervezet maga vállalja fel a konfrontációt az ellentétekből adódó feszültséget leveszi a dolgozók válláról. Tárgyalunk a bérek alakulásáról, a kollektív szerződés megkötéséről. Arra törekszünk, hogy a szociális biztonság alapját szolgáló munkahely megmaradjon. A munkáltatóval történő egyeztetés során arra törekszünk, hogy a legtöbb juttatást érjük el a munkavállalók számára.

Itt a legkisebb is számít ezért jó döntés KDFSZ ! Csatlakozz a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetéhez!